Na diverse jaren kantoor te hebben gehouden in Zwaagdijk heeft Wender Mediation per 1 december 2019 een nieuw adres!

Nieuw adres

Wender Medation is gespecialiseerd in het regelen van de volledige echtscheiding voor mensen die hun relatie op een goede manier af willen ronden. Een belangrijk kenmerk van mediation is dat de partijen zelf alle zeggenschap houden over de besluiten die genomen worden. De begeleiding van Wender Mediation zorgt ervoor dat partijen weten dat er niets vergeten wordt en dat zij van ieder onderdeel van de scheiding weten wat de mogelijkheden in hun situatie zijn.

Een mediationgesprek is daarom een gesprek waarbij beide partijen en de mediator aanwezig zijn. Vaak vinden deze gesprekken op ons kantoor plaats. Dat werkt meestal voor iedereen het meest prettig. Het kantoor van Wender Mediation is per 1 december jl. gevestigd aan een nieuw adres:

Van Dedemstraat 6
1624 NN  HOORN

Deze locatie is voor een ieder goed bereikbaar: er is een eigen parkeerterrein voor de auto, motor of fiets achter het pand waar klanten gratis kunnen parkeren. Daarnaast ligt ons kantoor op korte loopafstand van station Hoorn en is dus ook prima bereikbaar met de trein of bus.

Nieuw adres Wender Mediation in Hoorn

Overwegen jullie om uit elkaar te gaan? Of is het besluit genomen? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Jullie zijn van harte welkom op ons nieuwe adres, maar we kunnen ook bij jullie thuis afspreken als dat jullie voorkeur heeft. We informeren jullie dan op een laagdrempelige wijze over de kosten van scheiden, het stappenplan en het tijdspad. Natuurlijk is er ook tijd om vragen te stellen.

Tot ziens bij Wender Mediation!

Lees meer

Hoe vertel je het de kinderen?

Aan je kinderen vertellen dat papa en mama gaan scheiden. Een moment dat de kinderen waarschijnlijk altijd bij zal blijven. Hoe breng je zulk slecht nieuws? Een paar tips.

Internet-informatie

Online is veel te vinden over scheiden, soms zelfs té veel en/of tegenstrijdige berichten. Hier wat ons betreft aan te raden websites.

Donderslag bij heldere hemel

Hoe kwam het besluit om uit elkaar te gaan tot stand? Ging het in gezamenlijk overleg? Of kwam het als donderslag bij heldere hemel?