Alle schepen achter je verbranden?

of toch in
gesprek?

Duidelijke
afspraken

als het roer
omgaat.

Schoon schip
maken?

dat doen we
samen.

Goed uit
elkaar?

is soms de
bakens verzetten.

Een nieuwe
koers?

wel met helder
stappenplan.

Blijven
vechten?

of een punt op de
horizon zetten?

Voor de
wind

in twee
richtingen.

Op deze pagina is extra informatie te vinden over scheiden, in de vorm van wekelijkse blogs en ervaringsverhalen. De blogs hebben elke week een ander onderwerp, in de breedste zin. Deze ervaringsverhalen zijn interviews met volwassenen, van wie de ouders ooit zijn gescheiden. Ook hebben we extra links beschreven naar websites met handige, objectieve aanvullende informatie.

Extra

In onze blogs staan uiteenlopende items uitgebreider beschreven, over de verschillende onderwerpen. Benieuwd naar wat scheiden van tafel en bed‘ is, tips voor het vertellen van ‘de boodschap’ aan de kinderen kunt vertellen of hoe de indexering van alimentatie in zijn werk gaat? Wij schrijven in onze blogs over weetjes, financiën, kinderen en juridische zaken.

Er is veel bekend en geschreven over de gevolgen van een scheiding voor kinderen. Er bestaan ook veel fora en handige links en ervaringsverhalen. Op onze website interviewen we elke twee maanden een volwassene van wie de ouders ooit gescheiden zijn,  hoe staan zij er nu in? Wat zouden ze scheidende mensen adviseren? Lees het bij onze ervaringsverhalen.

Er is zoveel te vinden over scheiden op het internet, er is overlap en en zijn verschillen. Wij hebben op de website wat handige, betrouwbare, professionele websites opgesomd.