Mediator Medemblik? Via Wender Mediation kan de gehele scheiding geregeld worden, van A-Z , met oog voor kwaliteit en een uitkomst waar ieder achter kan staan. Om te scheiden in Medemblik moeten er bepaalde juridische en financiële zaken geregeld worden, mogelijk ook afspraken voor eventuele kinderen. Door onze financiële én pedagogische achtergrond kunnen wij alle zaken die nodig zijn bij uit elkaar gaan in Medemblik deskundig verzorgen. Mediator Medemblik aan huis in plaats van op kantoor? Ook dat kan.

Mediator Medemblik

Onze mediator voor Medemblik komt aan huis, daarnaast is mediation mogelijk bij ons op kantoor. Ons kantoor is in Hoorn, op 18 autominuten vanuit Medemblik. Bij ons kantoor is gratis parkeergeelegenheid. Ook met het openbaar vervoer is Wender Mediation goed te bereiken, vanuit Medemblik kan er gereisd worden naar station Hoorn, wij zijn op (korte) loopafstand van het station gevestigd. Scheiden in Medemblik kan dus dichtbij, persoonlijk en deskundig.

Mediator Medemblik route

Scheiden Medemblik

Wij staan voor een scheiding waar geen verliezers zijn, geen gerechtelijke procedures en strijd. Wender Mediation begeleidt scheiding, uit elkaar gaan in Medemblik of op kantoor op een toegankelijke wijze. Ouderschapsplan, convenant en/of alimentatieberekening in Medemblik? Wij regelen het. Kies voor rust en duidelijkheid, kies voor mediation. Wij hebben de mogelijkheid eventuele subsidie aan te vragen, zodat de kosten sterk meevallen. Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek!

Voordelen van mediation

  • Is mediation iets voor jullie?
  • Bekijk de 6 voordelen