Alle schepen achter je verbranden?

of toch in
gesprek?

Duidelijke
afspraken

als het roer
omgaat.

Schoon schip
maken?

dat doen we
samen.

Goed uit
elkaar?

is soms de
bakens verzetten.

Een nieuwe
koers?

wel met helder
stappenplan.

Blijven
vechten?

of een punt op de
horizon zetten?

Voor de
wind

in twee
richtingen.

Om een indruk te krijgen hoe onze klanten onze dienstverlening hebben ervaren, geeft deze pagina wat reacties en beoordelingen weer. Deze woorden en cijfers komen rechtstreeks van het door de klant ingevulde evaluatieformulier dat de klant, na afloop van het traject, heeft ingevuld. De reviews geven i.v.m. privacy uiteraard geen klantnamen weer.

GeslachtLeeftijds categorieDatumTotaal oordeel
Gesl.LeeftijdDatumTotaal
Vrouw41 – 50 jr05-09-20208

Tijdens de mediation lag de focus op de financiële en administratieve afhandeling van de scheiding. Hierbij biedt Wender goede dienstverlening, met name op het gebied van de eigen inbreng samenvatten en de vervolgstappen uitleggen.

Vrouw31 – 40 jr02-09-20209

Persoonlijk had ik zelf geen vertrouwen in mediation. Dit omdat wij echt lijn recht tegenover elkaar stonden.
Vriendin van me heeft me eigenlijk overgehaald om toch te gaan. Achteraf ben ik super blij dat ik naar haar geluisterd heb.
Super pluspunt van jullie vind ik dat jullie altijd het beste willen voor de kinderen. Nogmaals hartelijk dank! Zonder jullie was dit nooit gelukt!

Vrouw41 – 50 jr10-07-20209

(klant heeft geen opmerking geplaatst)

Man41 – 50 jr07-07-20208

Prima, betrokken en objectief. Voor mij zou het overzichtelijker zijn wat jullie als mediator wel en niet regelen, en een overzicht met te ondernemen acties met een tijdsplanning. Had meer behoefte aan advies (bijv. kinderalimentatie) gebaseerd op jullie ervaring.

Man31 – 40 jr26-06-20208

Goede ervaring ondanks de negatieve belading.

Man51 – 60 jr01-06-2020goed

Alles goed geregeld.

Vrouw51 – 60 jr01-06-20209

Mijn complimenten naar Kitty toe, hoe correct ze alles uitlegt, niets was haar teveel, zelfs het aantal afspraken wat nodig was om tot goede oplossingen te komen.
Ik zou Wender zeker aanbevelen bij anderen.

Vrouw31 – 40 jr14-02-20209

ik ben blij met jullie hulp. jullie nemen de tijd om alles stap voor stap uit te leggen en daar waar nodig nog extra uit te leggen. er word snel op mail gereageerd. waardoor we ook snel verder konden als er tussentijds problemen waren. Verder wisten jullie de rust tussen ons goed te bewaren en bleven we in gesprek. De beamer was een leuke aanvulling, en de koffie was lekker!
Bedankt.

Man31 – 40 jr14-02-20209

(klant heeft geen opmerking geplaatst)

Man41 – 50 jr01-01-20209

Ja, Kitty heeft het traject goed begeleid en op een prettige manier. Het tempo was goed en zij heeft gestuurd waar nodig.

Man41 – 50 jr10-12-20198

Kennis van financiën en het belang van de kinderen onder een dak. Heel fijn.

Vrouw41 – 50 jr10-12-20198

Prima manier van scheiden!

Vrouw21 – 30 jr23-10-2019

Zeer dankbaar voor de geweldige begeleiding! Dat is alles bepalend geweest voor hoe we nu weer fris en vol positiviteit in het leven staan en verder konden gaan.

Vrouw51 – 60 jr12-08-2019

Bedankt voor de goede hulp, uitleg en het geduld bij het regelen van onze scheiding.

Vrouw41 – 50 jr03-03-2019

Graag willen we je bedanken voor je begeleiding bij onze scheiding. We hebben het beide als heel prettig ervaren.

Man41 – 50 jr11-09-20189

Een heel prettig persoon om mee om te gaan. Het is eenvoudig om met haar te praten.

Vrouw31 – 40 jr10-09-20189

Het klinkt gek maar ik ga de gesprekken missen. In de hele bizarre verwarrende emotionele situatie brengen deze gesprekken helderheid en duidelijkheid. Dat is fijn. Kitty is objectief, realistisch en meegaand. Super fijn! Ze neemt ook de tijd wanneer je een diepgaander gesprek hebt over de gebeurtenissen van voor en tijdens het proces, ze bemiddelt dan goed tussen emotie, realiteit en effectiviteit.

Man51 – 60 jr05-09-201810

De scheiding in bijna rond, de afhandeling is perfect, je wordt gerustgesteld. ik had al wat zaken op papier en dat deed het proces behoorlijk versnellen. Dank je wel Kitty voor je steun.

Vrouw41 – 50 jr05-07-20189

Kitty is zeer bekwaam, empatisch, communicatief vaardig en duidelijk. Ook streng en duidelijk als dit nodig is, maar zonder dat ze iemand daarmee een rotgevoel geeft. Ze is gewoon heel erg goed in haar vak. Ze troost, bemoedigt en legt financieel ingewikkelde zaken helder uit. Ik ben enorm blij dat zij ons in een moeilijke tijd heeft ondersteunt. Ik zou haar zeer zeker aanbevelen mocht je ooit mediation nodig hebben. Ze maakt een moeilijke tijd net even makkelijker.

Vrouw31 – 40 jr23-06-20188

Fijne samenwerking, erg kundig en snel geregeld.

Vrouw41 – 50 jr10-04-20188

(klant heeft geen opmerking geplaatst)

Vrouw31 – 40 jr20-03-20189

Wanneer je een tien geeft valt er niets meer te leren ;-) Maar ik heb een zeer goed gevoel gehad bij jou Kitty. Alles heel helder en duidelijk. Afspraken verliepen vlot en soepel. Ik raad je zeker aan!

Man51 – 60 jr18-03-20189

In deze,voor mij toch wel moeilijke kwestie is er toch een bevredigende oplossing gevonden, waarvoor dank. Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet en denk dat alle criteria, inzake mijn scheiding, behandeld zijn.

Vrouw51 – 60 jr10-03-20188

(klant heeft geen opmerking geplaatst)

Man41 – 50 jr13-02-20188

(klant heeft geen opmerking geplaatst)

Vrouw31 – 40 jr01-02-20188

(klant heeft geen opmerking geplaatst)

Man41 – 50 jr01-02-201810

Kitty was heel duidelijk en volledig en ik heb haar dienst verlening dan ook als heel professioneel en prettig ervaren. Ze volgde de afspraken snel op en zodra ik alle documenten had aangeleverd ging ze er snel mee aan de slag.

Vrouw41 – 50 jr02-12-20179

(klant heeft geen opmerking geplaatst)

Man51 – 60 jr23-11-201710

zeer transparant en correct TOPPER.

Man31 – 40 jr16-09-201710

Heel goed geregeld niets op aan te merken.

Vrouw31 – 40 jr15-09-201710

Kitty weet alles goed uit te leggen, en in niet te moeilijke taal. Ook betrekt ze de aanwezige kinderen erbij, en geeft ze ook hier tijd voor.

Vrouw41 – 50 jr15-05-20178

Ik heb Kitty als een heel prettig persoon leren kennen, die in emotioneel moeilijke situaties zich juist heeft weten op te stellen en helder de situatie kon formuleren. Dit heeft ons uiteindelijk tot een goed eindresultaat gebracht.

Man41 – 50 jr31-03-20179

(klant heeft geen opmerking geplaatst)

Vrouw21 – 30 jr15-12-20168

(klant heeft geen opmerking geplaatst)

Man41 – 50 jr28-10-201610

zeer tevreden, ze heeft het hele traject perfect begeleid

Vrouw41 – 50 jr27-09-20169

prima snel en vakkundig en betrokken..uitermate tevreden!

Man41 – 50 jr29-08-20168

Mijn ervaring was zeer positief. Had dit niet van te voren verwacht. Deze goede begeleiding heeft ons een hoop stress minder opgeleverd. Hartelijk dank voor de goede afhandeling van onze scheiding.

Man41 – 50 jr08-06-20168

(klant heeft geen opmerking geplaatst)

Man61 – 70 jr13-05-20169

Prettige verschijning. Verstand van zaken. Niet dwingend, doch op een resolute wijze bij de gesprekken aanwezig.

Vrouw41 – 50 jr17-04-20168

Kitty is een fijn persoon om deze persoonlijke kwestie mee te bespreken en tot een goed einde te brengen.

Man41 – 50 jr22-03-20169

Zeer prettige samenwerking en snelle afhandeling. Op elke vraag, telefonisch of via de mail, werd zeer snel beantwoord. Alle afspraken zijn nagekomen.

Vrouw31 – 40 jr22-03-20169

Het inschakelen van deze mediator heeft ervoor gezorgd dat de afhandeling van de echtscheiding vlotjes en professioneel is verlopen. Laagdrempelig en persoonlijk contact met de bemiddelaar. Duidelijke afspraken, goede uitleg en goed advies over alle zaken die bij een scheiding komen kijken. Een absolute plus was de objectiviteit van de bemiddelaar. Al met al zeer tevreden over de gang van zaken en ik zou deze mediator iedereen aanraden die in de situatie belandt waarbij een scheiding aan de orde is.

Vrouw31 – 40 jr09-03-20168

(klant heeft geen opmerking geplaatst)

Man51 – 60 jr23-10-20158

(klant heeft geen opmerking geplaatst)