Alle schepen achter je verbranden?

of toch in
gesprek?

Duidelijke
afspraken

als het roer
omgaat.

Schoon schip
maken?

dat doen we
samen.

Goed uit
elkaar?

is soms de
bakens verzetten.

Een nieuwe
koers?

wel met helder
stappenplan.

Blijven
vechten?

of een punt op de
horizon zetten?

Voor de
wind

in twee
richtingen.

Als de relatie eindigt en jullie samen ouders zijn, is het nog belangrijker om goed uit elkaar te gaan. De scheiding raakt immers niet alleen jullie, maar ook jullie kinderen. Wender Mediation heeft oog voor de kinderen. Door onze zowel financiële als pedagogische achtergrond, kunnen wij  jullie optimaal begeleiden bij alle zaken die aan de orde komen bij een ouderschapsplan.

Mediator kinderen

Bij Wender Mediation is een ouderschapsplan meer dan een aantal verplichte onderdelen, wij bespreken wat voor jullie kinderen en in jullie situatie werkt. Wij houden rekening met de (ontwikkelings)leeftijd om tot afspraken te komen die nu en in de toekomst tot minimale misverstanden leiden. Jullie kind staat centraal in het ouderschapsplan, met speciale aandachtspunten en afspraken die voor hem/haar en jullie van belang zijn.

Kinderen scheiding

Als ouders worden jullie met veel keuzes en vraagstukken geconfronteerd. Los van de ‘verplichte afspraken’ in een ouderschapsplan, gaan de zorgen en vragen rondom kinderen en scheiding op veel gebieden verder. Onzekerheid en onduidelijkheid rondom hen, maken een scheiding emotioneel extra ingewikkeld.

“Waar kunnen onze kinderen het beste wonen? En wie doet wat?”

“Op welke manier hebben de kinderen het al door?”

“Hoe zit het met de alimentatie?”

“Hoe zorgen we dat onze kinderen zo weinig mogelijk last krijgen van de scheiding?”

“We hebben hier verschillende ideeën over, hoe komen we hier uit?”

Jullie als ouders kennen de kinderen het beste en kunnen aangeven wat voor hen belangrijk is.

Kinderen mediation

Scheiding kinderen vragen

Bij een scheiding spelen verschillende zaken rondom de kinderen, Wender Mediation begleidt hier zorgvuldig en professioneel bij. Op onze website hebben we de meest besproken onderwerpen rondom de scheiding en kinderen uitgelicht:

De visie van Wender Mediation is dat kinderen nu en in de toekomst zo optimaal mogelijk van beide ouders mogen genieten en zo min mogelijk last hebben van de (ingewikkelde) gevolgen van de scheiding. Dat kan: investeer in goede, duidelijke en zorgvuldige afspraken en gesprekken.

Kennismakingsgesprek

  • Vrijblijvend en kosteloos
  • Duidelijkheid over wat mag, kan en moet
  • Verheldering en ondersteuning
    van A tot Z
  • In de buurt en op korte termijn

Voordelen van mediation

  • Is mediation iets voor jullie?
  • Bekijk de 6 voordelen

Kennis van financiën en het belang van de kinderen onder een dak. Heel fijn.

Zeer dankbaar voor de geweldige begeleiding! Dat is alles bepalend geweest voor hoe we nu weer fris en vol positiviteit in het leven staan en verder konden gaan.