Goed uit
elkaar?

is soms de
bakens verzetten.

Een nieuwe
koers?

wel met helder
stappenplan.

Voor de
wind

in twee
richtingen.

Blijven
vechten?

of een punt op de
horizon zetten?

Duidelijke
afspraken

als het roer
omgaat.

Schoon schip
maken?

dat doen we
samen.

Alle schepen achter je verbranden?

of toch in
gesprek?

Bij Wender Mediation hebben we veel ervaring in het begeleiden van scheidingen. We weten hoe we met onze werkwijze jullie kunnen helpen om het zo te regelen dat jullie het overzicht behouden maar niet ondersneeuwen. Hoe we in een prettig tempo de scheiding soepel voor jullie kunnen laten verlopen. En hoe we jullie aandacht op de juiste issues blijven vestigen. 

Werkwijze

Hoe werken wij?

Wender Mediation biedt mediaton bij scheiden. Hoe die mediation er precies uitziet bepalen jullie zelf. Willen jullie volledige begeleiding bij iedere stap? Of juist veel zelf doen? Komen jullie voor een volledige echtscheiding, of alleen voor een specifiek onderdeel? Bijvoorbeeld alleen een alimentatieberekening of alleen een evaluatie van het ouderschapsplan? Willen jullie veel aandacht voor de kinderen en ook voor hen een gesprek met de mediator? Of willen jullie een snelle focus op de financiën en pas in een later stadium afspraken over de zorg voor de kinderen maken? Alles kan. We bespreken met elkaar wat jullie willen en hoe wij jullie daar bij kunnen helpen.

Stappenplan

Om officieel van elkaar gescheiden te raken moeten er een aantal zaken gebeuren. De werkwijze van Wender Mediation voorziet in een stappenplan waarin alles aan bod komt dat voor de scheiding nodig is. We stemmen de stappen af op jullie situatie. Ook het tempo waarin we de stappen nemen, stemmen we af op wat voor jullie werkt.

Gratis kennismaking

De kans om een mediation succesvol af te ronden is groter als jullie allebei goed weten wat mediation is en jullie allebei vertrouwen hebben in de mediator die jullie begeleidt. Daarom begint een mediationtraject bij ons altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We maken kennis en beantwoorden jullie vragen. Ook geven we veel informatie mee over wat jullie te doen staat als je uit elkaar gaat en hoe onze werkwijze jullie daarbij helpt. Jullie bepalen zelf of we met elkaar in zee gaan .

Stappenplan Wender Mediation

Hoe verloopt een kennismakingsgesprek?

Weten wat jullie kunnen verwachten?

Voordelen van mediation

  • Is mediation iets voor jullie?
  • Bekijk de voordelen

Tarieven zijn afhankelijk van:

  • Jullie situatie
  • Keuze uurtarief of vast tarief
  • Recht op subsidie?

Wat klanten zeggen:

Het klinkt gek maar ik ga de gesprekken missen. In de hele bizarre verwarrende emotionele situatie brengen deze gesprekken helderheid en duidelijkheid. Dat is fijn.