Alle schepen achter je verbranden?

of toch in
gesprek?

Duidelijke
afspraken

als het roer
omgaat.

Schoon schip
maken?

dat doen we
samen.

Goed uit
elkaar?

is soms de
bakens verzetten.

Een nieuwe
koers?

wel met helder
stappenplan.

Blijven
vechten?

of een punt op de
horizon zetten?

Voor de
wind

in twee
richtingen.

Bij een scheiding komt veel kijken. Tijdens de mediation komen niet alleen jullie financiële gegevens aan bod, maar komt ook jullie privésituatie aan de orde. Dat leg je niet zomaar bij iemand op tafel. Dat doe je bij een partij waarin je vertrouwen hebt dat die jullie op de juiste manier gaat helpen. Het kennismakingsgesprek is daarom vrijblijvend en gratis. Het gesprek is bedoeld om over en weer af te tasten dat we iets voor elkaar kunnen betekenen. 

Kennis maken

Het kennismakingsgesprek is de eerste ontmoeting die jullie met een mediator hebben. Dat blijkt iets waar veel mensen tegen opzien. Toch is dit echt niet nodig. Het gesprek is namelijk juist bedoeld om jullie van dienst te zijn.

Natuurlijk maken we niet alleen maar kennis. Er komt meer aan de orde. Er gaat heel wat informatie over tafel. Enerzijds is dat een algemeen verhaal, zodat jullie weten wat er moet gebeuren om te scheiden. Om goed aan te sluiten bij wat voor jullie van belang is, ontvangen we graag informatie van jullie. Soms hebben mensen al gegevens mee. Dat mag natuurlijk, maar is zeker niet verplicht.  Ook hebben mensen vaak zelf een aantal vragen, die wij graag beantwoorden.

Het gesprek verloopt over het algemeen heel informeel en duurt meestal een klein uurtje.

Handige informatie

Onze ervaring is dat klanten aan het eind van het kennismakingsgesprek vooral enorm opgelucht zijn. Omdat zij een duidelijk beeld hebben gekregen over de verschillende stappen. Maar ook over het tijdspad en de kosten. Ook weten zij welke informatie nodig is en dat zij zelf te allen tijden regie houden over de inhoud. Daarbij kennen ze degenen met wie ze maken krijgen, en de wijze waarop Wender Mediation dit vakkundig begeleidt.

Ook eens kennismaken? Jullie zijn van harte welkom!

Koffie kennismakingsgesprek Wender Mediation

Voordelen van mediation

Is mediation iets voor jullie?

Benodigde informatie

Welke gegevens zijn nodig voor een scheiding?

Wat klanten zeggen:

Mijn ervaring was zeer positief. Had dit niet van tevoren verwacht. Deze goede begeleiding heeft ons een hoop stress minder opgeleverd. Hartelijk dank voor de goede afhandeling van onze scheiding.