Goed uit
elkaar?

is soms de
bakens verzetten.

Blijven
vechten?

of een punt op de
horizon zetten?

Duidelijke
afspraken

als het roer
omgaat.

Schoon schip
maken?

dat doen we
samen.

Voor de
wind

in twee
richtingen.

Een nieuwe
koers?

wel met helder
stappenplan.

Alle schepen achter je verbranden?

of toch in
gesprek?

Wender Mediation begeleidt scheiden in Berkhout, zowel thuis of als bij ons op kantoor in Hoorn. Een scheiding is vaak een zeer ingrijpend proces, het is belangrijk dat dit goed geregeld wordt en dat er snel duidelijkheid komt. Wij voeren alle onderdelen uit van de scheiding vanuit mediation: gericht op een oplossing voor jullie allebei.
Wij hebben verschillende expertise onder één dak, zowel financieel als ook specialistische kennis rondom eventuele kinderen. Op deze manier kunnen wij met voldoende aandacht en kennis de gehele scheiding uitvoeren. De regie blijft bij jullie.

Scheiden Berkhout

Bij scheiden in Berkhout komen we indien gewenst thuis voor de gesprekken. Deze gesprekken zijn nodig om besluiten te maken over allerlei (juridische, praktische en financiële) zaken rondom een scheiding. Wij begeleiden dit proces en zorgen ervoor dat de juiste documenten tot stand komen. Afspraken die voor jullie en eventuele kinderen waarbij oog is voor afspraken in de toekomst.

Scheiden in Hoorn

Ook is het mogelijk om bij ons op kantoor in Hoorn langs te komen. Wij zijn centraal gelegen en bieden indien gewenst naast kantoortijden dienstverlening. Bij Wender Mediation kan er een scheiding plaatsvinden zonder een advocaat of een rechtbank te zien én toch goed geregeld. Via de zogeheten ‘toevoeging’ (pro deo), kunnen wij indien van toepassing een scheiding voor zeer gereduceerd tarief uitvoeren.

Maak vrijblijvend kennis

Om duidelijkheid te krijgen wat er bij een scheiding allemaal geregeld moet worden, is een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking mogelijk. Bij zo’n afspraak zal ook duidelijk worden wat mediation inhoudt en of dat bij jullie (situatie) past.

Benieuwd naar ervaringen over de dienstverlening bij Wender Mediation, zie onze website voor reviews.

Tarieven zijn afhankelijk van:

  • Jullie situatie
  • Keuze uurtarief of vast tarief
  • Recht op subsidie?

Kennismakingsgesprek

  • Vrijblijvend en kosteloos
  • Duidelijkheid over wat mag, kan en moet
  • Verheldering en ondersteuning
    van A tot Z
  • In de buurt en op korte termijn