Goed uit
elkaar?

is soms de
bakens verzetten.

Blijven
vechten?

of een punt op de
horizon zetten?

Duidelijke
afspraken

als het roer
omgaat.

Schoon schip
maken?

dat doen we
samen.

Voor de
wind

in twee
richtingen.

Een nieuwe
koers?

wel met helder
stappenplan.

Alle schepen achter je verbranden?

of toch in
gesprek?

Scheiden of uit elkaar in Hoogkarspel? In de regio West-Friesland zijn meerdere mediators of advocaten die kantoor houden in de buurt van Hoogkarspel. Voor een mediator in Hoogkarspel aan huis kan Wender Mediation uitkomst bieden. Daarnaast is ons kantoor vlakbij Hoogkarspel gelegen op tien minuten afstand.

Mediator Hoogkarspel

Vanuit Hoogkarspel is het kantoor van Wender Mediation goed te bereiken, wij zijn vlakbij de A7 gelegen en op ongeveer tien autominuten te bereiken. Ook zijn wij goed per openbaar vervoer te bereiken vanuit Hoogkarspel, ons kantoor is op een paar wandelminuten vanaf treinstation Hoorn. Daarnaast kunnen we, indien gewenst, ook thuis komen.

Route Wender vanuit Hoogkarspel

De mediator van Wender Mediation is een gecertificeerde mediator Hoorn en ingeschreven in het MfN-register . Daarnaast kan Wender Mediation voor klanten die daar recht op hebben, bij de Raad voor Rechtsbijstand, financiële tegemoetkoming in de kosten aan vragen. Dit garandeert jullie dat jullie bij Wender Mediation goed worden geholpen en niet teveel betalen.

Onze begeleiding omvat alle onderdelen van de scheiding, en dat omvat ook de rechtbankprocedure en de inschrijving bij de gemeente. Jullie hoeven dus niet daarna nog naar een advocaat, alles is officieel geregeld. Op een manier die bij jullie past, en die helpend is om ieder je eigen weg goed in te kunnen slaan.

Scheiden Hoogkarspel

Als jullie besluiten te scheiden, zijn er meerdere manieren waarop dat kan. Wender Mediation heeft zowel de financiële als de pedagogische kennis in huis om zodoende de gehele scheiding goed te kunnen regelen voor jullie. Kies voor kwaliteit en persoonlijke dienstverlening, kies voor rust en duidelijke afspraken.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tarieven zijn afhankelijk van:

  • Jullie situatie
  • Keuze uurtarief of vast tarief
  • Recht op subsidie?

Kennismakingsgesprek

  • Vrijblijvend en kosteloos
  • Duidelijkheid over wat mag, kan en moet
  • Verheldering en ondersteuning
    van A tot Z
  • In de buurt en op korte termijn