Goed uit
elkaar?

is soms de
bakens verzetten.

Blijven
vechten?

of een punt op de
horizon zetten?

Duidelijke
afspraken

als het roer
omgaat.

Schoon schip
maken?

dat doen we
samen.

Voor de
wind

in twee
richtingen.

Een nieuwe
koers?

wel met helder
stappenplan.

Alle schepen achter je verbranden?

of toch in
gesprek?

Scheiden in Westfriesland is op verschillende manieren te regelen. Voor stellen die uit elkaar gaan en dat over en weer goed willen afronden is mediation een goede keuze. Anders dan scheiden bij een advocaat, is er bij mediation geen sprake van procederen, maar van overleggen. Zo komen weloverwogen afspraken tot stand waar beide partijen zich in kunnen vinden.

Scheiden in Westfriesland

Het inschakelen van hulp als je gaat scheiden is overigens niet verplicht. Maar wordt wel veel gedaan. Het moeilijke van het zelf doen is dat je vaak niet weet waar je allemaal aan denken moet, en waar je mee moet beginnen.

Het kan dan prettig zijn om begeleiding in te schakelen. Zo worden jullie ‘ontzorgd’ en weten jullie zeker dat er niets over het hoofd wordt gezien.

Mediation in Westfriesland

Wender Mediation, gevestigd in Hoorn, is specialist in mediation, met name bij echtscheidingen. Het is ons doel om stellen die nou eenmaal in de situatie zitten dat de relatie over is, te helpen de scheiding voor beide partijen goed af te wikkelen.

Een scheiding die respectvol, en voor jullie beiden transparant en eerlijk, is afgewikkeld, zorgt ervoor dat je de ervaring makkelijker kunt verwerken. En dat helpt om het verleden beter los te kunnen laten en een nieuwe weg in te slaan.

Wender Mediation helpt jullie om de scheiding samen goed af te ronden. Want een goed afgerond einde is een betere start van jullie nieuwe leven. We doen dat door deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht, ook voor jullie kinderen.

Wender Mediation bij scheiden in Westfriesland

Gaan jullie scheiden in Westfriesland? De begeleiding van Wender Mediation heeft al vele stellen goed door deze periode geholpen. Wij zijn werkzaam in de omgeving Hoorn, Zwaag, Wognum, Enkhuizen, Medemblik, Drechterland, Avenhorn, Purmerend, Schermer, Beemster, Edam, Volendam, De Goorn, Schagen en Heerhugowaard. Ook geïnteresseerd? Neem gerust contact op. Tot ziens bij Wender!

Tarieven zijn afhankelijk van:

  • Jullie situatie
  • Keuze uurtarief of vast tarief
  • Recht op subsidie?

Kennismakingsgesprek

  • Vrijblijvend en kosteloos
  • Duidelijkheid over wat mag, kan en moet
  • Verheldering en ondersteuning
    van A tot Z
  • In de buurt en op korte termijn