Goed uit
elkaar?

is soms de
bakens verzetten.

Blijven
vechten?

of een punt op de
horizon zetten?

Duidelijke
afspraken

als het roer
omgaat.

Schoon schip
maken?

dat doen we
samen.

Voor de
wind

in twee
richtingen.

Een nieuwe
koers?

wel met helder
stappenplan.

Alle schepen achter je verbranden?

of toch in
gesprek?

Wonen jullie in Medemblik of directe omgeving? En gaan jullie uit elkaar? Dan hebben jullie een hoop te regelen. Wender Mediation helpt jullie graag om de scheiding goed te regelen. Dan weten jullie zeker dat er niets vergeten wordt en dat het scheiden in Medemblik professioneel wordt afgewikkeld. 

Scheiden in Medemblik

Hoe we het ook wenden of keren: uit elkaar gaan is niet leuk. Het is vooraf voor geen jullie beiden de bedoeling geweest dat jullie relatie zou eindigen. Je had allebei gehoopt en gedacht dat het voor altijd zou zijn.

Nu blijkt dat dat niet zo is. En is het nodig dat over alles wat van jullie samen is afspraken moeten worden gemaakt. Niemand wil scheiden, maar als het dan toch te gebeuren staat kun je het maar beter in één keer goed aanpakken.

Scheiden, en dan?

Je bent als je uit elkaar gaat helemaal niet verplicht om daar hulp bij in te schakelen. Maar het kan zeker een ontzettend groot verschil maken in hoe de scheiding wordt afgewikkeld en hoe jullie daar later op terug kijken.
Bij Wender Mediation werken mediators met veel ervaring in het begeleiden van stellen die uit elkaar gaan. Goed opgeleid, en met veel know how over wat jullie te doen staat. Doordat we jullie vanuit onze ervaring over het gehele traject goed kunnen informeren, en we in heldere stappen alle onderwerpen behandelen, blijven jullie het geheel goed overzien. Dat helpt om de aandacht aan de juiste zaken te besteden.

Uit elkaar gaan

Neem voor scheiden in Medemblik contact op met Maartje of Kitty van Wender Mediation. Dan maken we kennis bij ons op kantoor, of bij jullie thuis, en bespreken we samen hoe we jullie scheiding op een zodanige manier gaan regelen dat jullie daar allebei, ook over een aantal jaren, met tevredenheid op terugkijken. Jullie zijn van harte welkom!

Tarieven zijn afhankelijk van:

  • Jullie situatie
  • Keuze uurtarief of vast tarief
  • Recht op subsidie?

Kennismakingsgesprek

  • Vrijblijvend en kosteloos
  • Duidelijkheid over wat mag, kan en moet
  • Verheldering en ondersteuning
    van A tot Z
  • In de buurt en op korte termijn