Goed uit
elkaar?

is soms de
bakens verzetten.

Blijven
vechten?

of een punt op de
horizon zetten?

Duidelijke
afspraken

als het roer
omgaat.

Schoon schip
maken?

dat doen we
samen.

Voor de
wind

in twee
richtingen.

Een nieuwe
koers?

wel met helder
stappenplan.

Alle schepen achter je verbranden?

of toch in
gesprek?

De periode waarin  jullie gaan scheiden in Grootebroek vraagt veel van jullie. Er is een hoop te regelen. Alles wat jullie samen hebben opgebouwd gaan jullie ontvlechten en er moeten goede oplossingen gevonden worden. Goed voor jullie allebei en natuurlijk ook goed voor de kinderen. Wender Mediation helpt jullie graag om alle aspecten van de scheiding goed te regelen. Zo zijn jullie er zeker van dat er niets vergeten wordt en dat het scheiden in Grootebroek vlot en professioneel wordt afgewikkeld. 

Scheiden in Grootebroek

Als je voor elkaar kiest en gaat samenwonen of trouwen is dat in de overtuiging of de hoop dat dat voor altijd zal zijn. Het is nooit de bedoeling geweest dat het voorbij zou gaan.

Toch blijkt dat dat nu anders te zijn. En moet een scheiding worden geregeld. Over alles dat van jullie samen is moeten afspraken worden gemaakt. Niemand wil graag scheiden, maar als het dan toch te gebeuren staat kun je het maar beter in één keer goed aanpakken.

Hoe werkt scheiden in Grootebroek?

Hulp inschakelen is niet verplicht als je gaat scheiden. Maar een goede begeleiding kan zeker een ontzettend groot verschil maken in de uitkomsten van de scheiding en hoe jullie later op deze periode terug kijken.

Bij Wender Mediation werken gecertificeerde mediators met veel ervaring in het begeleiden van stellen die uit elkaar gaan. En met veel ervaring met kinderen in scheidingssituaties. Goed opgeleid, en met veel know how over wat jullie te doen staat. Maar ook laagdrempelig en persoonlijk. Alle onderwerpen rond de scheiding komen in heldere stappen aan de orde. Zo blijven jullie het geheel goed overzien en kunnen jullie je tijd en energie gericht aan de juiste zaken besteden.

De eerste stap zetten?

Neem voor scheiden in Grootebroek contact op met het team van Wender Mediation. We maken dan kennis bij jullie thuis, of bij ons op kantoor, en bespreken samen hoe we jullie scheiding zo gaan regelen dat jullie daar allebei, ook over een aantal jaren, met tevredenheid op terugkijken. Jullie zijn van harte welkom!

Tarieven zijn afhankelijk van:

  • Jullie situatie
  • Keuze uurtarief of vast tarief
  • Recht op subsidie?

Kennismakingsgesprek

  • Vrijblijvend en kosteloos
  • Duidelijkheid over wat mag, kan en moet
  • Verheldering en ondersteuning
    van A tot Z
  • In de buurt en op korte termijn