Goed uit
elkaar?

is soms de
bakens verzetten.

Blijven
vechten?

of een punt op de
horizon zetten?

Duidelijke
afspraken

als het roer
omgaat.

Schoon schip
maken?

dat doen we
samen.

Voor de
wind

in twee
richtingen.

Een nieuwe
koers?

wel met helder
stappenplan.

Alle schepen achter je verbranden?

of toch in
gesprek?

Als je gaat scheiden in Lutjebroek is het goed om te weten dat je daar hulp bij kunt inschakelen. Wat er komt bij het regelen van een scheiding best veel kijken. Een veel gebruikte en relatief goedkope manier van hulp inschakelen is het inzetten van een mediator. Wat kan een mediator voor jullie betekenen?

Scheiden in Lutjebroek

Het eindigen van je relatie laat geen mens onberoerd. Het is wat je niet had gewild en wat bij het aangaan van de relatie ook nooit de bedoeling is geweest. Dat maakt dat persoonlijke emoties spelen, en dat deze jullie beeld en besluitvorming kunnen vertroebelen.

Bij een scheiding worden over veel zaken afspraken gemaakt. Als de afspraken over bijvoorbeeld financiën eenmaal definitief zijn, kunnen ze niet zomaar meer worden veranderd. Dat maakt dat het voor jullie allebei belangrijk is om tot goede en realistische afspraken te komen, die jullie allebei ook echt kunnen en zullen nakomen.

Een mediator kan jullie op een ongedwongen en informele wijze helpen. Door jullie helder te informeren over wat er allemaal moet worden geregeld, en door jullie te begeleiden naar gezamenlijke afspraken over ieder onderdeel. Ook als daar emoties bij komen kijken.

Blik op de toekomst

Als je door de scheiding het leven dat je samen had beëindigt, maak je daarna ieder de start met een nieuw leven na de scheiding. Het is dan prettig dat je weet dat de scheiding goed en netjes is afgehandeld. Dat je elkaar niets te kort hebt gedaan en dat er niets vergeten is. Verder gaan na de scheiding lukt vaak beter als jullie de scheiding in overleg hebben kunnen afwikkelen.

Allebei verder

Speelt scheiden in Lutjebroek bij jullie? En willen jullie daar hulp bij? Om er allebei goed doorheen te komen? Wender Mediation is een westfriese organisatie die op een no-nonsens manier met jullie in gesprek gaat. Eerlijke taal en heldere stappen. Neem contact op. We helpen jullie graag verder!

Tarieven zijn afhankelijk van:

  • Jullie situatie
  • Keuze uurtarief of vast tarief
  • Recht op subsidie?

Kennismakingsgesprek

  • Vrijblijvend en kosteloos
  • Duidelijkheid over wat mag, kan en moet
  • Verheldering en ondersteuning
    van A tot Z
  • In de buurt en op korte termijn