Goed uit
elkaar?

is soms de
bakens verzetten.

Blijven
vechten?

of een punt op de
horizon zetten?

Duidelijke
afspraken

als het roer
omgaat.

Schoon schip
maken?

dat doen we
samen.

Voor de
wind

in twee
richtingen.

Een nieuwe
koers?

wel met helder
stappenplan.

Alle schepen achter je verbranden?

of toch in
gesprek?

Mediator Zaandam? Er zijn vele advocaten en mediators in Zaandam om te helpen bij een scheiding. Wender Mediation is op korte afstand en biedt professionele uitvoering aan van de gehele scheiding, op jullie tempo, tegen een aantrekkelijk tarief. Wij staan ervoor dat een scheiding geen vechtscheiding hoeft te worden, hoe bereik je dat? Duidelijkheid, eerlijke afspraken en zorgvuldig afwegen van alle opties. Wender Mediation is uniek omdat wij de kennis in huis hebben van zowel financiën en ook kinderen, dus wij kunnen in elke situatie goed met jullie meedenken. Een scheiding waarbij jullie geen rechtbank hoeven zien en allebei achter de afspraken staan? Het kan echt!

Mediator Zaandam

Vanuit Zaandam is Wender Mediation goed te bereiken via de A7, op gemiddeld ongeveer 20 autominuten. Bij ons kantoor is gratis parkeergelegenheid. Ook via het openbaar vervoer vanuit Zaandam zijn wij snel bereikbaar, ons kantoor is op nog geen vijf minuten lopen van station Hoorn. Wij bieden kwaliteit en duidelijkheid, de gehele scheiding onder één dak en niet telkens het verhaal hoeven doen. Mediator Zaandam? Wender Mediation is op korte afstand.

Route Zaandam Wender

Bemiddelaar Zaandam

Via een kosteloos kennismakingsgesprek krijgen jullie duidelijk of mediation wat voor jullie is. Tijdens dit gesprek is ook meteen duidelijk wat de precieze kosten zullen zijn, of jullie recht hebben op subsidie. Wij staan voor afspraken die nu en ook in de toekomst voor jullie allebei duidelijk en eerlijk zijn. Hebben jullie kinderen? Dan is Wender Mediation juist de aangewezen mediator, omdat wij door onze unieke achtergronden tot een goed en compleet  ouderschapsplan kunnen komen. Waar zowel de formele alimentatieberekening in beeld komt én juist ook speciaal aandacht voor de behoeften van jullie kinderen. Wij vinden dat kinderen in de toekomst van allebei ouders mogen blijven genieten. Gun hen, jezelf en elkaar rust en duidelijkheid.

Tarieven zijn afhankelijk van:

  • Jullie situatie
  • Keuze uurtarief of vast tarief
  • Recht op subsidie?

Kennismakingsgesprek

  • Vrijblijvend en kosteloos
  • Duidelijkheid over wat mag, kan en moet
  • Verheldering en ondersteuning
    van A tot Z
  • In de buurt en op korte termijn