Scheiding in Castricum biedt talloze opties aan professionals die dat kunnen begeleiden. Er kan een keus gemaakt worden voor een advocaat óf een mediator voor professionele hulp bij scheiden in de regio Castricum. Zowel in Alkmaar maar ook in Hoorn is er aanbod aan begeleiding bij scheiding, Wender Mediation past mogelijk goed bij wat jullie zoeken. Wender Mediation is goed bereikbaar en (mogelijk) dichterbij dan u denkt, wij zijn geschoold voor zowel de begeleiding van kinderen én financiële zaken!

Mediator Castricum

Er zijn veel verschillen tussen mediators en advocaten, ook tussen mediators zelf is verschil in prijs, achtergrond en werkwijze. Het kan daarom aan te raden zijn verschillende mediators te vergelijken, vaak is een vrijblijvende kennismaking namelijk mogelijk. Bij Wender Mediation hebben we opleiding en achtergrond om zowel kinderen te kunnen begeleiden als financiële zaken, op deze manier kunnen we alle onderdelen van de scheiding voldoende aandacht geven. Ons kantoor is gevestigd dichtbij de A7 te Hoorn, op korte afstand van Castricum. Ook per openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken, wij zijn op korte loopafstand van het treinstation Hoorn. Bij ons kantoor is gratis parkeergelegenheid. Mogelijk is het gewenst dat er mediation thuis in Castricum plaatsvindt of in de regio Alkmaar? Bel ons gerust voor de mogelijkheden.

Route Castricum naar Wender Mediation

Scheiding Castricum

Een scheiding moet gewoon goed geregeld zijn, zowel voor kinderen, juridisch en financieel. Via Wender Mediation werkt de advocaat slechts op de achtergrond en verloopt de scheiding op jullie tempo, op een manier wat bij jullie aansluit. Ook een scheiding met kinderen in Castricum kan op een kwalitatief deskundige en zorgvuldige manier via Wender plaatsvinden. Benieuwd of er een klik is met Wender, of de werkwijze en tarieven aansluiten bij jullie situatie? Neem gerust contact op voor het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tarieven zijn afhankelijk van:

  • Jullie situatie
  • Keuze uurtarief of vast tarief
  • Recht op subsidie?

Kennismakingsgesprek

  • Vrijblijvend en kosteloos
  • Duidelijkheid over wat mag, kan en moet
  • Verheldering en ondersteuning
    van A tot Z
  • In de buurt en op korte termijn