Er zijn vele mediators en advocaten in de regio Amsterdam, wanneer en waarom zou er gekozen worden voor Wender Mediation? En hoe zijn wij te bereiken vanuit Amsterdam? Voor een scheiding met kinderen in Amsterdam, is het goed om mediation in overweging te nemen, met name voor een ouderschapsplan. Een ouderschapsplan is bij uitstek een document waar de kinderen voldoende centraal staan, waarover nagedacht is, zodat voor jullie én juist ook de kinderen de scheiding in de toekomst zo min mogelijk impact heeft. Bij Wender Mediation hebben we wél de (pedagogische) expertise in huis om jullie scheiding en/of ouderschapsplan voldoende kwaliteit en aandacht te geven. Mediator Amsterdam? Wender is dichterbij dan u (mogelijk) denkt.

Mediator Amsterdam

Vanuit Amsterdam is Wender Mediation in Hoorn goed te bereiken per auto of openbaar vervoer voor hulp bij scheiding. Vanuit Amsterdam en ook vanuit de regio Purmerend en Zaandam/Zaanstad is per auto de A7 gemakkelijk te bereiken en een snelle verbinding naar ons kantoor. Ons kantoor is vlakbij de ontsluiting van de A7 en er zijn gratis parkeermogelijkheden. Per openbaar vervoer zijn wij per trein op een halfuur afstand  vanaf Amsterdam Centraal, wij zijn op (korte) loopafstand van het station. Hulp bij scheiding in Amsterdam is een korte reistijd en daarom een optie te overwegen, aangezien Wender Mediation kwaliteit en aandacht biedt op gebieden die dit nodig hebben.

Route Amsterdam Wender Mediation

Bemiddelaar Amsterdam

Kortom, Wender Mediation is op korte afstand en dé mediation die voldoende tijd besteedt aan zowel de kinderen als de financiële situatie. Scheiden zonder advocaat en rechtbank, want via ons hoeft u niet bij hen langs. Hulp voor alleen een (herziening) alimentatieberekening in Amsterdam? Dé mediator bij Amsterdam met oog voor alle onderdelen van de scheiding.  Kwaliteit, aandacht voor de kinderen, financiële situatie en wonen. Kies voor kwaliteit, kies voor Wender.
Benieuwd of het mogelijk is om thuis of op een locatie in of nabij Amsterdam af te spreken? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Tarieven zijn afhankelijk van:

  • Jullie situatie
  • Keuze uurtarief of vast tarief
  • Recht op subsidie?

Kennismakingsgesprek

  • Vrijblijvend en kosteloos
  • Duidelijkheid over wat mag, kan en moet
  • Verheldering en ondersteuning
    van A tot Z
  • In de buurt en op korte termijn